«Кольорові тижні з рідною мовою».

Горяча новина!

18 червня на фінальній програмі жовтого тижня «Палітра сонця – наша мова!» із циклу «Кольорові тижні з рідною мовою» пройшло нагородження переможця онлайн – челеджу під назвою «Моє кольорове відкриття» Понамаренко Марії. Кращої читачки бібліотеки філії №5 учениці 2-В класу ЗОШ №26 . Маша нагороджена дипломом «Лідер кольорового тижня» .

І хоча зараз ми живемо у світі, де щоб дізнатися будь-яку інформацію, широко використовується Інтернет, та для Маши книги понад усе. Вона любить читати книжки на різні теми: казки, оповідання, вірші, пригоди, книги про тварин, рослин. Відкрию таємницю, Марійці все цікаво: творити, малювати, інтелектуальні завдання, ігри, і навіть побувати в ролі рятівника.

Увага друзі, мрійте та дійте! Протягом наступного – Помаранчевого тижня під назвою «Мова барвиста, мова багата» і ви можете стати переможцем! цього до 22 червня додавайте до інтерактивної стіни за посиланням: https://padlet.com/mmckultura/padlet-xm8d5j9q2aud9yld.

Розміщуйте власно створені або вивчені напам’ять загадки, вірші або пісню з тематикою помаранчевого кольору тижня. Обов’язково вкажіть прізвище, ім’я автора, вік, контактний номер телефону (для зворотнього зв’язку) та не забудьте написати заклик «Я зробив, а ти?» власно створені або вивчені напам’ять загадки, вірші або пісню з тематикою помаранчевого кольору тижня.